Despre noi

Noi suntem SeniorGermania24

Germania24 este o companie înființată în 2016, însă perpetuează o experiență în intermedierea internațională de personal de peste 20 de ani.

 

Grija, atenția și sprijinul față de cei care au ajuns la amurgul vieții reprezintă vocația și angajamentul nostru. Încă de la început am demonstrat că devotementul, încrederea și respectul reciproc sunt valorile care, pe parcurs au devenit cartea noastră de vizită.

 

Oferta Germania24 pentru colaboratori este reprezentată de modelul francizării. Acesta îmbină siguranța, suportul și experiența unui angajator cu libertatea individuală de a alege clienții și a negocia onorariul direct cu aceștia.

Cum funcționează franciza?

Francizorul

Francizorul asigură toată documentația pentru francizat, va garanta calitatea serviciilor oferite și va intermedia prin partenerii săi accesul la o plajă largă de clienți de încredere.

Francizatul

Francizatul va prelua cunoștințele și experiența întregii francize și își va putea oferi serviciile de îngrijire la domiciliu pe cont propriu, având posibilitatea să își negocieze onorariul direct cu clientul său.

Onorariul

Onorariul este plătit direct de client către francizat. Nu există intermediari, taxe ascunse sau cheltuieli suplimentare. În taxa de franciză de 799 €/lună, indiferent de valoarea contractului, sunt incluse toate serviciile de care aveți nevoie. Francizorul se ocupă de tot.