Servicii ingrijire

Ingrijirea la domiciliu – compasiune, respect, incredere

Ingrijirea la domiciliu este posibila datorita sprijinului si dedicarii nobile a sute de mii de ingrijitori, in special din Romania. Aceasta cauza umanitara ofera posibilitatea milioanelor de seniori din Germania sa isi traisca amurgul vietii in liniste si siguranta, in compania unui om devotat si atent nevoilor lor si cel mai important, in confortul si familiaritatea propriului lor camin.

 

Convietuirea alaturi de persoana ingrijita se bazeaza pe incredere, rabdare si empatie reciproca. Prin urmare, ingrijitorii locuiesc sub acelasi acoperis, insotesc seniorii la activitatile din timpul zilei, intretin conversatii placute cu acestia, gatesc si servesc masa impreuna. Astfel, atributiile generale ale unui ingrijitor si implicit serviciile pe care le ofera un francizat Germania 24 constau in menaj, ingrijirea de baza si ingrijirea activa a seniorilor.

 

Prin colaborarea durabila cu parteneri din Germania care, prin reprezentare, au acces la o plaja larga de clienti, noi obtinem o descriere detaliata a fiecarui caz. Utilizand aceste resurse, impreuna cu experienta noastra in domeniu, reusim sa construim o oferta personalizata, corespunzatoare profilului dumneavoastra pentru ingrijire seniori in Germania, oferta pe care dumneavoastra o puteti negocia direct cu clientul.

 

In oferta inaintata catre client, un francizat Germania24 este responsabil de urmatoarele atributii (sau variatiuni ale acestora, dupa preferintele individuale atat ale dumneavoastra cat si ale clientului):

Menaj

Ingrijire de baza

Ingrijirea activa